Surun kohdatessa Mäntyharjun Kukkakeitaan hautauspalvelu palvelee lämminhenkisesti

Yhteystietomme

Läheisen kuolema on suuri menetys, jonka käsittely vie valtavasti voimavaroja. Mäntyharjun Kukkakeidas tarjoaa kokonaisvaltaista hautajaispalvelua murheen keskellä. 

Tavoitteenamme on varmistaa, että hautajaisjärjestelyt sujuvat mahdollisimman vaivattomasti, jotta omaiset voivat keskittyä tärkeimpään eli surutyöhön.

Meille on kunnia-asia, että hautauspalvelumme on aina ystävällistä ja ihmisläheistä. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä – me Mäntyharjun Kukkakeitaassa olemme tukenasi ja teemme kaikkemme, jotta hautajaisista tulee kaunis ja arvokas tilaisuus.

Kuuntelemme omaisia hautajaisjärjestelyjen joka vaiheessa

Hautajaisten suunnittelu on monivaiheinen prosessi. Varsinaisen hautauksen lisäksi on yleensä huolehdittava muun muassa virastoasioista sekä muistotilaisuuden tarjoiluista. Lisää tietoa hautajaisjärjestelyjen kulusta löytyy esimerkiksi SHT-Tukun Hyvät Hautajaiset-sivustolta


Hautajaisia edeltävät päivät voivat olla omaisille monilla tavoin raskaita. Me teemme yhteistyötä laadukkaiden paikallisten yritysten kanssa, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse olla yhteydessä useisiin eri tahoihin. Kauttamme saa hautakivet ja kaiverrukset. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme hoitaa muistotilaisuuteen omaisten toiveita vastaavan pitopalvelun. 

 

Tarvittaessa avustamme myös virastoasioinnissa ja muissa käytännön hautajaisjärjestelyissä. Kukkakauppamme tarjoaa luonnollisesti kauniit surukimput, arkkulaitteet ja muistotilaisuuden kukat. Mäntyharjun kirkkoon ja hautausmaille voimme myös toimittaa kukat veloituksetta.

Hyvät hautajaiset ovat kaunis kunnianosoitus elämälle

Hautajaiset ovat aina arvokas ja ainutlaatuinen tilaisuus, jotka heijastelevat vainajan luonnetta, arvoja ja elämää. Suunnittelemme hautajaispalvelut alusta loppuun yhdessä, ja omaiset voivat valita, mitä meiltä tilattuun palvelukokonaisuuteen kuuluu. Kuuntelemme tarkasti omaisten toiveita varmistaaksemme, että tilaisuus vastaa odotuksia. Pyrimme olemaan matalan kynnyksen hautajaispalvelu, joka on aidosti omaisten tukena surun kohtaamisessa.

Kauneimmat muistovärssyt