Mäntyharjun Kukkakeidas on täyden palvelun kukkakauppa

Kukkakauppamme on palvellut asiakkaita Mäntyharjun ja Pertunmaan seudulla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Suurimpia valttejamme ovat ystävällinen ja joustava palvelu sekä monipuolinen tuotevalikoima.

Ota yhteyttä!

Ystävällinen kukkakauppa palvelee Reissutiellä ja verkossa

Sidomme pyynnöstä ainutlaatuiset kimput juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löydät myös leikko- ja ruukkukukat, valmiskimput, huonekasvit ja niiden hoitoon tarvitsemasi tuotteet. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat niin kortit ja adressit, joihin tekstaus kuuluu veloituksetta.

Erikoisuutemme on itsepalvelupiste, joka pelastaa kiireen keskellä. Kauniisti sidotut valmiskimput voi poimia mukaan joka päivä aamu- ja iltakahdeksan välillä. Jos et ennätä paikan päälle, voit myös tilata kukkia, kortteja ja ruukkukasveja eKukka-sivumme kautta. Tule käymään tai ota yhteyttä, kun haluat täydellisen kimpun iloon, suruun tai arjen piristykseksi!

Monipuoliset kukkapalvelut – kaikkiin päiviin, kaikkiin muistoihin

Mäntyharjun Kukkakeidas on täyden palvelun kukkakauppa. Meiltä löytyy monipuolinen valikoima leikko- ja ruukkukukkia, jotka on hankittu luotettavilta toimittajilta. Laadukkaista ja kestävistä kukistamme riittää iloa pitkäksi aikaa. Floristimme sitovat mieluusti tilauksesta ainutlaatuiset kimput. Näiden lisäksi sidomme päivittäin elegantteja valmiskimppuja, joita voit hankkia sekä liikkeestämme että kätevästä itsepalvelupisteestämme. 


Kukkakauppamme tarjoaa kimppujen ohella myös ruukkukukkia ja niiden hoitoon tarkoitettuja lannoitteita, kuten multaa, suojaruukkuja sekä muita tarvikkeita. Meiltä saat myös onnittelukortit, adressit sekä huolellisen tekstauspalvelun. Halusit sitten hoitaa huonekasvejasi tai hankkia ilahduttavan onnittelukortin, kannattaa tulla pistäytymään paikan päälle ja tutustua monipuolisen kukkakauppamme valikoimiin.